Δεν πίστευε στην "τύχη" του με το αυτοκίνητο που μόλις αγόρασε - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 08:50 Δεν πίστευε στην "τύχη" του με το αυτοκίνητο που μόλις αγόρασε - ΒΙΝΤΕΟ

Η χαρά, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, μετατράπηκε σε πανικό όταν το αυτοκίνητο άρχισε να βγάζει καπνό από τη μηχανή.

Ένα ζευγάρι από την Πιερία πήγε στην Αθήνα και αγόρασε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σε "άριστη" κατάσταση και το απόγευμα της Τετάρτης επέστρεφε χαρούμενο στο σπιτι του. 

Όταν όμως έφτασε στο ύψος των διοδίων της Αγίας Τριάδας στη Φθιώτιδα, το αυτοκίνητο άρχισε να βγάζει καπνούς από τη μηχανή.

Αμέσως ενημερώθηκε η πυροσβεστική και η εταιρεία, αφού υπήρχε κίνδυνος ανάφλεξης επειδή το αυτοκίνητο είχε και μετατροπή σε υγραέριο.

Ευτυχώς δεν προκλήθηκε πυρκαγιά, αφού αρχικά επενέβησαν υπάλληλοι της Κεντρικής Οδού με πυροσβεστήρα και στη συνέχεια οι πυροσβέστες, ωστόσο ο οδηγός δεν μπορουσε να πιστέψει αυτό που του συνέβη αφού το αυτοκίνητο το είχε αγοράσει πριν λίγες ώρες.

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση