Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 42χρονο Λαμιώτη
Θανατηφόρα παράσυρση τα ξημερώματα στο 3ο χλμ Λαμίας - Δομοκού.
Νεκρός είναι ένας 42χρονος Λαμιώτης ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στις 5:43' το πρωί της Δευτέρας στο 3ο χλμ Λαμίας - Δομοκού, στο ύψος του πρατηρίου Revoil, πιο πάνω από την διασταύρωση του "ICE".
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 42χρονος είχε φύγει από το νοσοκομείο της Λαμίας με τα πόδια για να πάει στο σπίτι του στη νότια πλευρά της πόλης.
Δυστυχώς επέλεξε τον περιφερειακό δρόμο Λαμίας - Δομοκού και η επιλογή αυτή στάθηκε μοιραία, αφού ο 44χρονος οδηγός του αυτοκίνητου που βλέπετε στις φωτογραφίες, σε ένα σημείο που δεν υπάρχει καλός φωτισμός τον παρέσυρε και τον διαμέλισε.
Ο άτυχος 42χρονος διακομίστηκε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, διενεργούν προανάκριση για τις ακριβείς συνθηκες κάτω από τις οποίες εγινε η θανατηφόρα παράσυρση.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πυρκαγιά στο Λιμογάρδι Φθιώτιδας - Επιχειρούν δύο αεροσκάφη
Κινητοποιήθηκαν 25 πυροσβέστες με μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 4ης ΕΜΟΔΕ και 8 οχήματα, 2 αεροσκάφη και υδροφόρες ΟΤΑ.
Χαλκίδα: Συναγερμός στην πυροσβεστική για φωτιά σε εργοστάσιο με χρώματα και χημικά στο Βαθύ Αυλίδας
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής σπεύδουν στο σημείο - Η φωτιά εκδηλώθηκε στις εγκαταστάσεις της AKFA
Περιφέρεια Στερεάς Ελλλάδας: Στο επίκεντρο η τρίτη ηλικία και η πρόληψη υγείας σε Εύβοια και Φωκίδα
«Οφείλουμε στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας τη φροντίδα, την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής που τους αξίζει», δήλωσε ο Ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας Ιωάννης Περγαντάς.
Έβλεπε τον διαρρήκτη από τις κάμερες μέσα στο σπίτι του – Τον «έπιασαν στα πράσα» οι αστυνομικοί
Ειδοποίησε το «100» ο ιδιοκτήτης και έδωσε περιγραφή σε ζωντανή μετάδοση…
Ασημίνα Ιγγλέζου για τον ακρωτηριασμό της: «Το δεξί μου χέρι έχει υποστεί αρκετή ζημιά»
«Φυσικά και θα ξαναπήγαινα στα Ιμαλάια, το πρώτο πράγμα που θέλω είναι να ξαναβρεθώ εκεί», αποκάλυψε
Απόστολος Γκλέτσος: Έχω χάσει μία καλή μου φίλη, τη στιχουργό Ιφιγένεια Γιαννοπούλου, με τον τρόπο που πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης
«Εγώ δε θα έθετα τη ζωή μου σε κίνδυνο», ανέφερε ακόμα ο γνωστός ηθοποιός.