Λαμία: «Ποιος έδωσε ναρκωτικά στο μωρό;»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2017 15:25 Λαμία: «Ποιος έδωσε ναρκωτικά στο μωρό;»

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση το 18 μηνών αγοράκι που νοσηλεύεται στο "Αγλαΐα Κυριακού"...

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του μόλις 18 μηνών μωρού που εισήχθη εσπευσμένα χθες στο Νοσοκομείο Λαμίας σε ημικωματώδη κατάσταση από ναρκωτικά.

Η 17χρονη μητέρα του που το πήγε στα επείγοντα, αλλά και ο 23χρονος σύντροφός της, που ενώπιων του Ανακριτή και του Εισαγγελέα ισχυρίστηκε ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του μωρού, επιμένουν ότι δε γνωρίζουν πως η ναρκωτική ουσία που περιέχει το «Βουλμπεγκάλ» ανιχνεύθηκε στο παιδί τους.

Γεγονός είναι ότι 23χρονος βρισκόταν στο σπίτι με το μωρό όταν και παρουσίασε τα συμπτώματα από την επίδραση της ουσίας, όπως και το ότι τα ναρκωτικά ήταν σε τέτοιο σημείο και κρυμμένα, που και οι αστυνομικοί χρειάστηκαν βοήθεια για να τα φτάσουν! Άρα ποιος έδωσε το χάπι στο μωρό; Σε αυτό το ερώτημα και σε πολλά άλλα που έχουν να κάνουν με τις συνθήκες που βιώνουν, όχι μόνο το 18μηνο που νοσηλεύεται πλέον σε σοβαρή κατάσταση στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», αλλά και τα δύο αδέρφια του ηλικίας 3,5 και 2,5 ετών, κλήθηκαν να απαντήσουν ενώπιων των δικαστικών λειτουργών οι δύο «γονείς». Μάλιστα ζήτησαν προθεσμία και θα ξανανέβουν και πάλι αύριο στη 1 το μεσημέρι τα σκαλιά του Δικαστικού Μεγάρου.

Στους αστυνομικούς η μητέρα της 17χρονης κατηγόρησε τον σύντροφο της κόρης της, ότι τον ενοχλούν τα παιδιά και θέλει να τα ξεφορτωθεί, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι ο 23χρονος επιβεβαιώνει ότι είναι ο βιολογικός πατέρας μόνο των δύο μικρότερων παιδιών.

Το πανελλήνιο βέβαια παρακολουθεί με αγωνία για την πορεία της υγείας του μωρού, αλλά και σοκαρισμένο από την κατηγορία που καταγράφηκε ότι πιθανότατα ο ίδιος ο πατέρας του το έδωσε το χάπι για να το ηρεμήσει, αφού το μωρό ήταν ανήσυχο. Οι νεότερες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη ωστόσο έχει σταθερποιηθεί κι ελπίζουμε όλοι για το καλύτερο.

Πρόκειται ασφαλώς για μία ακόμη ιστορία που στοιχειώνει τη σύγχρονη κοινωνία μας, με μωρά εκτεθειμένα σε κινδύνους και διαλυμένες ζωές από τη μάστιγα των ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης: Λαμία: Σε κρίσιμη κατάσταση μωρό 18 μηνών από ναρκωτικά

Προσαρμοσμένη αναζήτηση