Λαμία: Έφερε σβούρες στο δρόμο μετά το «μπαμ»!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017 14:39 Λαμία: Έφερε σβούρες στο δρόμο μετά το «μπαμ»!

Ένα ακόμη τροχαίο στη γνωστή διασταύρωση Αγράφων και Γιαννιτσιώτη.

Δεν αποτελεί έκπληξη η είδηση ότι είχαμε άλλο ένα γερό τροχαίο στην διασταύρωση Αγράφων και Γιαννιτσιώτη.

Για μία ακόμη φορά στάθηκαν τυχεροί οι εμπλεκόμενοι και δεν είχαμε τραυματισμό, όμως από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης και την κατάληξη των δύο οχημάτων, θα μπορούσαμε να είχαμε σημαντικές, ακόμη και παράπλευρες απώλειες.

Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κινούνταν κανονικά επί της Αγράφων  έχοντας κατεύθυνση προς Έκθεση (τέσσερα άτομα μετέβαιναν για υπηρεσιακούς λόγους στην Αταλάντη),  όταν το λευκό ΙΧ που κατέβαινε την Γιαννιτσιώτη το εμβόλισε όσο χρειαζόταν, για να το φέρει σβούρα και να το στείλει να προσγειωθεί περίπου 30 μέτρα μακριά επί του πεζοδρομίου!

Παρά το σοκ από τον αιφνιδιασμό, όλοι τους βγήκανε σώοι από το τζιπ, όπως και ο οδηγός του άλλου οχήματος που παραβίασε το στοπ και βρέθηκε και εκείνος στο άλλο πεζοδρόμιο. Γράφουμε ένα ακόμη «ευτυχώς» που συνέβη γύρω στις 11:30 το πρωί της Παρασκευής (27/10), γιατί το σημείο διασχίζουν ειδικά το απόγευμα δεκάδες περιπατητές, ποδηλάτες και δρομείς από όλη τη Λαμία.

Το συμβάν κατέγραψε το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Επίκαιρο όπως πάντα το ρεπορτάζ του LamiaReport από το σημείο, με την παράκληση να το ξαναδιαβάσετε όλοι οι οδηγοί και αρμόδιοι που μπορείτε να βελτιώσετε την κατάσταση.

Λαμία: Ζητείται επειγόντως φανάρι στη διασταύρωση «καρμανιόλα»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση