ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Μια καθόλου τυχαία συνάντηση...

Μια καθόλου τυχαία συνάντηση...

Μια καθόλου τυχαία συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα είχε σήμερα, την ώρα που ανέβαινε την οδό Ρήγα Φεραίου, ο Παναγιώτης Ιακωβής.

Ήταν μια συνάντηση που προφανώς επεδίωξε ο γνωστός καρδιολόγος Παναγιώτης Ιακωβής ο οποίος συστήθηκε στον Αλέξη Τσίπρα ως γιατρός, ωστόσο και του έκανε γνωστό πως θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων. Η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., ήταν "με το καλό" χωρίς να δώσει οποιαδήποτε συνέχεια στη σύντομη συζήτηση.

Το φλερτ του γιατρού με το ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καινούργιο, αφού ο Παναγιώτης Ιακωβής είχε δώσει το παρών και στην πρόσφατη εκδήλωση όπου παρουσιάστηκαν οι 6 άξονες του κόμματος.

Δείτε το βίντεο από τη σύντομη συνομιλία που είχε ο Παναγιώτης Ιακωβής με τον Αλέξη Τσίπρα το πρωι της Τρίτης στη Λαμία:

Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας «στρίμωξε» στις πίσω θέσεις Φάμελλο, Χαρίτση και Αχτσιόγλου - Η σκηνοθεσία της εκδήλωσης «έδειξε» τις επιλογές
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας «στρίμωξε» στις πίσω θέσεις Φάμελλο, Χαρίτση και Αχτσιόγλου - Η σκηνοθεσία της εκδήλωσης «έδειξε» τις επιλογές