ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 9 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Το "Ευχαριστώ" της Ειρήνης Σόλια στον Μητροπολίτη

Το

Η φιλόλογος - γλωσσολόγος Ειρήνη Σόλια εκτός από την επιτυχημένη πολυετή παρουσία στον χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης, είναι γνωστό ότι είναι άνθρωπος της προσφοράς και του εθελοντισμού και φυσικά όταν βρίσκει χρόνο είναι παρούσα και αρωγός στο Φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας.

Όπως είναι γνωστό η Ειρήνη Σόλια είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό "Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία" του Πανουργιά Παπαϊωάννου και όπως ήταν φυσικό θέλησε να πάρει την ευλογία του Σεβασμιώτατου.

«Δε θα μπορούσα να ξεκινήσω την προεκλογική μου προσπάθεια ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τον Δήμο Λαμιέων, χωρίς να λάβω την ευλογία του σεπτού ποιμενάρχη μας,του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας,κ.Συμεών, τον οποίο ευχαριστώ ειλικρινά για την αγάπη με την οποία μας περιβάλλει όλους!», αναφέρει σε ανάρτησή της.

Σπανός στη Σύνοδο Πρυτάνεων: «Στην επόμενη Σύνοδο να καλωσορίσετε το 25ο μέλος, το Πανεπιστήμιο Στερεάς»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Σπανός στη Σύνοδο Πρυτάνεων: «Στην επόμενη Σύνοδο να καλωσορίσετε το 25ο μέλος, το Πανεπιστήμιο Στερεάς»