Κύριε Υπουργέ της Δικαιοσύνης τι έχετε να πείτε γι αυτό;
Απίστευτο και όμως Ελληνικό - Αίτηση ανακοπής … προσδιορίστηκε για να συζητηθεί το 2035 !!!
Κατά καιρούς ακούμε για την ανοιχτή πληγή της Ελληνικής Δικαιοσύνης που αφορά τη μεγάλη καθυστέρηση στην εκδίκαση υποθέσεων και στην έκδοση αποφάσεων με σοβαρές συνέπειες για την κοινωνία και την οικονομία.
Από την άλλη ακούμε για προσπάθειες του εκάστοτε Υπουργού, για μείωση του χρόνου απονομής της δικαιοσύνης. Έτσι, κάθε Υπουργός Δικαιοσύνης - μεταξύ άλλων - φέρνει και έναν καινούριο νόμο προς αυτή την κατεύθυνση, με τον τελευταίο τον κ. Φλωρίδη να έχει εφαρμόσει τον γνωστό νέο δικαστικό χάρτη. Πρώτος στόχος η τάχιστη απονομή δικαιοσύνης με εφαρμογή από το Δικαστικό Έτος 2024-2025.
Το πόσο μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα αποτυπώνεται στην παρακάτω υπόθεση που αφορά Ανακοπή ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.
Την Ανακοπή ασκεί γνωστή ανώνυμη εταιρία που εκπροσωπείται από τη Δικηγορική Εταιρία, Σωτήριος Ν. Μπρέγιαννος - Γεώργιος Ν. Μπρέγιαννος και Συνεργάτες ΑΕΔΕ, κατά άλλης γνωστής ανώνυμης εταιρίας.
Ημερομηνία υποβολής του ένδικου μέσου Τετάρτη 14/5/2025
Και η ημερομηνία που προσδιορίστηκε η συζήτηση;… 27/11/2035 (!)
Αν και η ευκρίνεια των εγγράφων δεν αφήνει περιθώρια τυπογραφικού λάθους, ωστόσο ξαναρωτήσαμε μήπως έγινε κάποιο λάθος στην καταγραφή.
Και ρωτήσαμε μήπως το 2025 έγινε κατά λάθος 2035;
Ή για να είμαστε πιο ρεαλιστές μήπως προσδιορίσθηκε στο 2030; Γνωρίζοντας από προηγούμενα ρεπορτάζ ότι ο χρόνος συζήτησης υποθέσεων στο Ελληνικό δικαστικό χάος έφτανε τα 4+ χρόνια μεταφρασμένο σε μέρες ακόμη και στις 1.771!
Όχι λοιπόν! η συγκεκριμένη υπόθεση προσδιορίσθηκε για μετά από 3.848 ημέρες υπολογίζοντας ότι ενδιάμεσα θα έχουμε δύο δίσεκτα έτη και χωρίς να προσμετρήσουμε την πολυπόθητη 27η Νοεμβρίου του 2035 όταν θα είναι και αριθμός 10 στο πινάκιο.
Κοινώς, ποιος ζει ποιος πεθαίνει μέχρι τότε!…
Για του λόγου το αληθές τα έγραφα που αποδεικνύουν τα παραπάνω:
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Οπαδική επίθεση στο Ρέθυμνο: Ξυλοκόπησαν 47χρονο για ένα πανό ομάδας – Χτύπησαν και αστυνομικό που προσπάθησε να τον σώσει
Οι εμπλεκόμενοι τράπηκαν σε φυγή, επιβαίνοντας σε δίκυκλες μοτοσικλέτες.
Basketgate: Οκτώ με εννιά διαιτητές, ανάμεσα τους και δεύτερη γυναίκα ήταν «μυημένοι» στο κύκλωμα – Έρχονται νέες συλλήψεις
Νέα στοιχεία και μαρτυρίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία τούς εμπλέκουν άμεσα σε μια λίστα 50 ύποπτων αγώνων.
Μητσοτάκης από Βριλήσσια: Πολιτικός μονόδρομος η αυτοδυναμία, όχι για τη ΝΔ αλλά για τη χώρα
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε τις επόμενες κάλπες με την ασφάλεια και τη σταθερότητα της χώρας - «Φανταστείτε να έπρεπε να διαχειριστούμε κρίσεις κάνοντας παζάρια με άλλα κόμματα» - Αιχμές για Τσίπρα και αντιπολίτευση
Σαρωνίδα: Συνελήφθη 44χρονος που καταζητούνταν για ανθρωποκτονία από το 2003
Ο άνδρας κατηγορείται ότι μαζί με άλλα άτομα επιτέθηκαν σε ομοεθνή τους, χτυπώντας τον με ξύλα, μαχαίρια και τσεκούρια.
Σάλος για τα στημένα στα σχολικά πρωταθλήματα μπάσκετ: «Έχει στηθεί μία τεράστια βιομηχανία παραγωγής μορίων για τις πανελλαδικές»
Οι μαθητές Γ’ Λυκείου δεν μονομαχούσαν μόνο για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα αλλά και για την μοριοδότηση που θα τους βοηθούσε να μπουν στα πανεπιστήμια.
Η αμήχανη ικανοποίηση Σαμαρά για τα εγκώμια του Λαζόπουλου: "Επόμενο δεν είναι;"
Η αντίδραση του Αντώνη Σαμαρά όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις Λαζόπουλου, στο περιθώριο θεατρικής παράστασης.