ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Σημαντική διάκριση για τον Λαμιώτη Κώστα Θερμογιάννη σε διαγωνισμό Στίχου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος

Σημαντική διάκριση για τον Λαμιώτη Κώστα Θερμογιάννη σε διαγωνισμό Στίχου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος

Ο συγγραφέας από τη Λαμία έγραψε για πρώτη φορά στίχους και κατέκτησε το 2ο βραβείο του διαγωνισμού.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ο γνωστός αρθρογράφος και συγγραφέας Κώστας Θερμογιάννης, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Γραμματέα στον Δήμο Μακρακώμης, αποφάσισε να γράφει στίχους για πρώτη φορά και πήρε μια σημαντική πανελλήνια διάκριση.

Πιο συγκεκριμένα συμμετείχε στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Στίχου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος 2025, που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Περιοδικό Μετρονόμος, γράφοντας για πρώτη φορά στίχους και συμμετέχοντας επίσης για πρώτη φορά σε διαγωνισμό!

Ο Κώστας Θερμογιάννης κατέκτησε την 2η θέση, με το ποίημα "Στίχοι της πόλης", την οποία μοιράστηκε με την Τερέζα Γεωργιάδου, που ισοψήφησαν. Την 1η θέση πήρε ο Διονύσιος Μαζίτσος και την τριάδα συμπλήρωσε η Μαρία Νάσταρη.

Διακοπές ρεύματος σήμερα στους Δήμους Λαμιέων και Λοκρών
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Διακοπές ρεύματος σήμερα στους Δήμους Λαμιέων και Λοκρών
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google