«Πλημμύρισε» κόσμο η Μαρίνα των Καμένων Βούρλων για την επετειακή συναυλία του Γιάννη Κότσιρα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Μια άκρως καλοκαιρινή συναυλία χάρισε σε όλους ο γνωστός έντεχνος καλλιτέχνης...
Η πολυαναμενόμενη συναυλία του Γιάννη Κότσιρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (19/08), στα Καμένα Βούρλα, όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να απολαύσει τον αγαπημένο τραγουδιστή.
Το γραφικό σημείο στο λιμάνι της λουτρόπολης, γέμισε ασφυκτικά από ανθρώπους όλων των ηλικιών, που περίμεναν πώς και πώς, να ακούσουν όλες τις γνωστές επιτυχίες του Γιάννη Κότσιρα, παλιές και νέες, που σημάδεψαν όλη την πορεία του στη μουσική σκηνή, όλα αυτά τα 30 χρόνια καριέρας.
@lamiareport.gr Ένα γεμάτο λιμάνι, ένα αυγουστιάτικο φεγγάρι και ο Γιάννης Κότσιρας να ερμηνεύει τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Μια συναυλία που χάρισε στα Καμένα Βούρλα μια αξέχαστη καλοκαιρινή ανάμνηση! #kotsiras #lr #kamena #συναυλία #αύγουστος ♬ πρωτότυπος ήχος - LamiaReport.gr
Η βραδιά ήταν μαγική, με το αεράκι να προσφέρει μια νότα δροσιάς στους παρευρισκόμενους, το αυγουστιάτικο φεγγάρι έναν ρομαντισμό, και τον Γιάννη Κότσιρα, να χαρίζει μια μοναδική συναυλία σε όλους, γεμάτη συναίσθημα, ρυθμό και πολύ κέφι!
Κομμάτια που όλοι έχουμε τραγουδήσει, στίχοι που όλους μας έχουν σημαδέψει και με δυνατές ερμηνείες πάνω στη σκηνή, ήταν τα βασικά στοιχεία για να χαρακτηριστεί η χθεσινή βραδιά, ως το highlight του φετινού καλοκαιριού.
Δείτε φωτογραφίες:
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Αδελφοποίηση των Πολιτιστικών Συλλόγων Δίβρης Φθιώτιδας και Δίβρης Βορείου Ηπείρου (ΦΩΤΟ)
Εκδήλωση για το "Αυγουστιάτικο Φεγγάρι" απόψε στην Υπάτη
Στο Βυζαντινό Μουσείο Φθιώτιδας.