Πραγματοποιήθηκε το Open Day στο Ωδείο της Ι.Μ. Φθιώτιδος «Γερμανός ο Μελωδός»
Διαβάστε το αναλυτικό Δελτίο Τύπου της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας:
Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε και φέτος το «Open Day» του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ», στο Αμφιθέατρο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λαμία.
Σε μια εκδήλωση υψηλού επιπέδου, γεμάτη μουσική, δημιουργία και συγκίνηση, το Ωδείο άνοιξε τις πύλες του καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, υποδεχόμενο εκατοντάδες γονείς και κηδεμόνες που έχουν ήδη εμπιστευθεί τα παιδιά τους στη μεγάλη μουσική οικογένεια του Ωδείου. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την πρόοδο και την καλλιτεχνική εξέλιξη των μαθητών, χαρίζοντάς τους θερμό χειροκρότημα και αγάπη.
Παράλληλα, το Ωδείο υποδέχθηκε και νέους επισκέπτες, γονείς και παιδιά, που βρίσκονται στη διαδικασία επιλογής Ωδείου — δίνοντάς τους τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά το εκπαιδευτικό έργο, το κλίμα και τη φιλοσοφία του.
Την επιμέλεια της διοργάνωσης είχαν ο Διευθυντής Δρ. κ. Ανδρέας Ιωακείμ και οι καθηγητές του Ωδείου, ενώ πολύτιμη ήταν η συμβολή της γραμματείας και των μαθητών, οι οποίοι φρόντισαν με αγάπη και ενθουσιασμό για την προετοιμασία της ημέρας.
Την εκδήλωση ευλόγησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ιδρυτής και Πρόεδρος του Ωδείου, και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Βορείου Ουγκάντας κ. Νεκτάριος, οι οποίοι, στους σύντομους χαιρετισμούς τους αναφέρθηκαν στην πνευματική, πολιτιστική και παιδαγωγική αξία της μουσικής παιδείας για την νεότητα αλλά και για κάθε ηλικία.
Δείτε φωτογραφίες του Δημήτρη Ανάγνου στο παρακάτω άλμπουμ, πατώντας κάθε φορά το βελάκι στη δεξιά πλευρά της εικόνας:
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Η Λαμία γιορτάζει τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρα Δημητρίου
Δείτε όλο το πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών και εκδηλώσεων…
Συνεχίζονται τα «Σουαρέ» στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας
Συναυλία την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, στην Αίθουσα Συναυλιών «Γεώργιος Πλατής» του ΔΩΛ.
Επετειακή εκδήλωση για το Έπος του '40 από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Φθιώτιδας και το Μουσικό Σχολείο Λαμίας
Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λαμίας.
Έκθεση φωτογραφίας που «ζωντανεύει» τις ημέρες Απελευθέρωσης της Λαμίας
"10+1 πρόσωπα της απελευθέρωσης": Από 19 Οκτωβρίου έως 30 Νοεμβρίου.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βιβλιοπαρουσίαση του Ευθύμιου Γκούμα στην Αταλάντη (ΦΩΤΟ)
Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2026 και ώρα 18:00 στο Κωνσταντίνειο Πνευματικό Κέντρο Αταλάντης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Χρόνε, στάσου!» του κ. Ευθύμιου Β. Γκούμα από τις εκδόσεις Γρηγόρη.
Η Λαμία τιμά τα 82 χρόνια από την απελευθέρωσή της με δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις
Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, έκθεση φωτογραφίας και επετειακή συναυλία αφιερωμένες στην Ελευθερία, τη Μνήμη και την Τιμή.
