Το Σάββατο η Μουσικοθεατρική Παράσταση «Το Αθάνατο Νερό»
Στο Δημοτικό θέατρο Λαμίας
Το Μουσικό Σχολείο Λαμίας, με την υποστήριξη του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, παρουσιάζει τη μουσικοθεατρική παράσταση «Το Αθάνατο Νερό», από τη Θεατρική Ομάδα Μαθητών/τριών του σχολείου.
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιουνίου 2026, στις 20:45, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Μέσα από τη δημιουργική σύμπραξη θεάτρου και μουσικής, οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου καλούν το κοινό σε ένα παραμυθένιο ταξίδι γεμάτο εικόνες, συναισθήματα, ήχους και σκηνική έκφραση. Η παράσταση αποτελεί καρπό συλλογικής προσπάθειας, καλλιτεχνικής αναζήτησης και ενεργής συμμετοχής της μαθητικής κοινότητας.
Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Οδυσσέας Γκοτζαμάνης, ο οποίος καθοδήγησε τη θεατρική ομάδα στη διαμόρφωση μιας παράστασης με ιδιαίτερη αισθητική, μουσικότητα και θεατρικό χαρακτήρα.
Η σχολική κοινότητα του Μουσικού Σχολείου Λαμίας προσκαλεί μαθητές/τριες, γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικούς και φίλους/ες του σχολείου να παρακολουθήσουν την παράσταση και να στηρίξουν την καλλιτεχνική προσπάθεια των παιδιών.
Σάββατο, 13 Ιουνίου 2026, Ώρα: 20:45΄, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Λαμίας
Είσοδος ελεύθερη
Αφίσα της παράστασης
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!