ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

ΔΕΥΑΛ: Παράταση για τη ρύθμιση οφειλών

ΔΕΥΑΛ: Παράταση για τη ρύθμιση οφειλών

Επωφεληθείτε πριν προχωρήσει αναγκαστική διακοπή…

Από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Λαμίας (Δ.Ε.Υ.Α.Λ.), ανακοινώθηκε ότι παρατείνεται έως τις 24 Μαΐου 2024 η προθεσμία για την «Ρύθμιση οφειλών λογαριασμών ύδρευσης – διακανονισμών και επικαιροποίησης στοιχείων υπόχρεων» που έληξε σήμερα 17-5-2024.

Ορίζεται εκ νέου προθεσμία ρυθμίσεων μέχρι την 24η Μαΐου 2024 για την οικονομική τακτοποίηση οφειλών των υπόχρεων, ενώ συνεχίζουν να ισχύουν οι λοιποί όροι και προϋποθέσεις που έχουν τεθεί με προηγούμενη ανακοίνωσή της. Η εκκίνηση των διακοπών μετατίθεται για τις 27 Μαΐου 2024.

«Παρακαλούμε οι δημότες να προσέλθουν εγκαίρως στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. διότι δεν θα δοθεί περαιτέρω παράταση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Εχιναίων έκανε τη δική του ευχή στο πλαίσιο της δράσης Make-A-Wish
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Εχιναίων έκανε τη δική του ευχή στο πλαίσιο της δράσης Make-A-Wish