Ανακοίνωση από το Λιμενικό Τμήμα Αγίου Κωνσταντίνου για όσους βουτήξουν για τον Τίμιο Σταυρό
Το Β’ Λιμενικό Τμήμα Αγίου Κωνσταντίνου του Λιμεναρχείου Στυλίδας ενημερώνει τους επιθυμούντες να καταδυθούν κατά την καθιερωμένη τελετή καθαγιασμού των υδάτων , για την ανεύρεση του Τιμίου Σταυρού, που θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου την 06-01-2026 και ώρα 11:00 στο πλαίσιο του εορτασμού των Θεοφανίων , ότι θα πρέπει να δηλωθεί η συμμέτοχή τους και να προσκομισθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Β’ Λ/Τ Αγίου Κωνσταντίνου (τηλ.2235031759) το αργότερο μέχρι την 10:00 ώρα της 06 Ιανουαρίου 2026.
Σε περίπτωση μη τηρήσεως των προβλεπόμενων, όπως αναφέρει η ίδια ανακοίνωση, η Υπηρεσία θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να μην επιτρέψει τη συμμετοχή των επιθυμούντων στην εν λόγω τελετή με την επιβολή ανάλογων διοικητικών κυρώσεων.
Θυμίζουμε ότι η κεντρική ιεροτελεστία θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Κωνσταντίνο με την Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι.
Δείτε και το πρόγραμμα:
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!