ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 24 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Δράση μέτρησης ζωτικών σημείων στα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λοκρών

Δράση μέτρησης ζωτικών σημείων στα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λοκρών

Ο Δήμος Λοκρών μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και το Βοήθεια στο Σπίτι αναδεικνύοντας την ανάγκη προληπτικού ελέγχου υγείας των δημοτών, διοργάνωσε δράση μέτρησης ζωτικών σημείων (πίεσης, σακχάρου, οξυγόνου), στους χώρους των ιατρείων ΚΑΠΗ Μαλεσίνας στις 24 Σεπτεμβρίου 2026, ΚΑΠΗ Αταλάντης στις 25 Σεπτεμβρίου 2026 και ΚΑΠΗ Λιβανατών στις 28 Σεπτεμβρίου 2026,  τις ώρες 09:00 π.μ-11:00 π. μ.

Στην δράση συμμετείχαν μέλη και των δύο ΚΑΠΗ και συγκεκριμένα μετρήθηκαν:

  • ΚΑΠΗ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ: 35 άτομα
  • ΚΑΠΗ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ: 31 άτομα
  • ΚΑΠΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ: 28 άτομα

Την ευθύνη της δράσης πρόληψης είχαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος και οι νοσηλεύτριες του Βοήθεια στο Σπίτι. Ευχαριστούμε θερμά τους εργαζόμενους για τη σημαντική στήριξη που παρείχαν και τα μέλη των ΚΑΠΗ Μαλεσίνας, Αταλάντης και Λιβανατών για τη συμμετοχή τους.

Οι προληπτικοί έλεγχοι υγείας θα συνεχιστούν από το Δήμο Λοκρών και στο μέλλον με γνώμονα την ευαισθητοποίηση και την αφύπνιση των πολιτών σε θέματα πρόληψης της υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Δείτε φωτογραφίες:

Έρχεται νέα επιδείνωση του καιρού - Οι περιοχές που θα έχουν πιο έντονα φαινόμενα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Έρχεται νέα επιδείνωση του καιρού - Οι περιοχές που θα έχουν πιο έντονα φαινόμενα
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google