«Έφυγε» ο άλλοτε Λιμενάρχης Στυλίδας Αθανάσιος Μπελούμπασης
Πένθος στη Λαμία και στο Λιμενικό Σώμα…
Ένας από του αξιολογότερους αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος - Ελληνική Ακτοφυλακή, ο Λαμιώτης Πλωτάρχης ε.α. Αθανάσιος Μπελούμπασης «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών βυθίζοντας στο πένθος εκτός από την οικογένειά του και όσους τον γνώριζαν και είχαν συνεργαστεί μαζί του.
Διετέλεσε Λιμενάρχης Στυλίδας την περίοδο 2009 - 2010 και πραγματικά όλοι έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για τον συγκεκριμένο αξιωματικό.
Και όχι μόνο οι συνάδελφοί του τον οποίο είχαν ως παράδειγμα υπευθυνότητας και χρηστής διοίκησης, αλλά και οι επαγγελματίες της θάλασσας, σε μια περιοχή δύσκολη και με ιδιαιτερότητες.
Οι συνάδελφοι του στην Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Φθιώτιδας εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του άλλοτε διοικητή τους και εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην σύζυγό του Αικατερίνη, στον γιο του Γεώργιο, στους γονείς και στους λοιπούς συγγενείς του κι εύχονται καλό Παράδεισο!
Η κηδεία του Αθανάσιου Μπελούμπαση θα γίνει την Πέμπτη (27/2/2025) στις 2:00' το μεσημέρι στο Ιερό Ναό Παναγίας Ξηριωτίσσης Λαμίας.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Έτσι θα λειτουργήσουν Νηπιαγωγεία και Δημοτικά το σχολικό έτος 2026-2027
Οι εγκύκλιοι λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού…
«Έφυγε» ο Λαμιώτης δικηγόρος Τάκης Διαμαντής - Ποιος ήταν
Σήμερα το απόγευμα η κηδεία του στην Ξηριώτισσα Λαμίας.
Λαμία: «Το Ράλλυ προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε καλλιέργειες και αγροτικό δρόμο» - Εξοργισμένοι οι αγρότες στο Λιανοκλάδι - ΒΙΝΤΕΟ
«Ζητάμε άμεση αποκατάσταση των ζημιών και αποζημίωση για τις καλλιέργειες, διαφορετικά θα κινηθούμε νομικά..», λένε οι αγρότες στην κάμερα του LamiaReport.