ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:

Έμεινε λόγω βλάβης επιβατική αμαξοστοιχία στο Δομοκό - Πάνω από 2,5 ώρες η καθυστέρηση

Έμεινε λόγω βλάβης επιβατική αμαξοστοιχία στο Δομοκό - Πάνω από 2,5 ώρες η καθυστέρηση

Αποκαταστάθηκε η βλάβη με μηχανή εμπορικής…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες που προσπάθησαν να ταξιδέψουν από Θεσσαλονίκη και ενδιάμεσους σταθμούς προς Αθήνα με το intercity 53 , αλλά και για όσους περίμεναν στο Λειανοκλάδι το intercity 52 προκειμένου να φτάσουν στη συμπρωτεύουσα.

Η πρώτη αμαξοστοιχία έμεινε από βλάβη μεταξύ Αγίου Στεφάνου και Δομοκού σε μονή γραμμή, με αποτέλεσμα να κλείσει και το ανερχόμενο για την αμαξοστοιχία που έφτασε κανονικά στο Λειανοκλάδι στις 12:30’ το μεσημέρι και μέχρι τις 15:00’ παρέμενε εκεί!

Η λύση δόθηκε από μηχανή εμπορικής αμαξοστοιχίας που επιστρατεύτηκε από το Λειανοκλάδι και έφτασε μέχρι το σημείο της βλάβης.

Το LamiaReport δέχτηκε τηλεφωνήματα από επιβάτες που περίμεναν 2,5 ώρες μέσα στο τραίνο στο Λειανοκλάδι χωρίς να ξέρουν πότε θα φύγουν για τον προορισμό τους. Η αρχική ενημέρωση που είχαν ήταν για καθυστέρηση 20 λεπτών, μετά 30 λεπτά, ενώ στη συνέχεια όπως καταγγέλλουν κανείς δε βρέθηκε να τους πει πότε ακριβώς θα μπορέσουν να ταξιδέψουν και ενώ είχαν κλείσει 2,5 ώρες αναμονής.

Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στην είσοδο της πόλης - Πέρασε με κόκκινο και τον «εμβόλισε» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στην είσοδο της πόλης - Πέρασε με κόκκινο και τον «εμβόλισε» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Την έπεισαν να βάλει χρήματα και χρυσαφικά στην καρότσα του αγροτικού του γιου της
Λαμία: Δύο Ρομά πίσω από 14 απάτες με λεία άνω των 33.000 ευρώ (ΦΩΤΟ)
ΕΝΙΑΛ: Στο «κόκκινο» το Νοσοκομείο Λαμίας – Έκκληση σε ιδιώτες ιατρούς για να μην καταρρεύσει η Παθολογική