Επιτέλους θέση παιδοψυχιάτρου στο Νοσοκομείο Λαμίας
Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η σύσταση της…
Μια πολύ ευχάριστη είδηση μετέφερε ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης.
Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε ότι δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ υπ΄ αριθμ. 7232 τ Β’, η σύσταση μίας οργανικής θέσης κλάδου ειδικευμένων Ιατρών ΕΣΥ, ειδικότητας Παιδοψυχιατρικής στο Γ.Ν. Λαμίας, σύμφωνα με την εισήγηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας.
«Αξίζει να τονιστεί ότι δεν υπήρχε μέχρι σήμερα στον Οργανισμό του Νοσοκομείου η ειδικότητα αυτή, ειδικότητα άκρως απαραίτητη για τις ανάγκες της Στερεάς Ελλάδας, θέση η οποία θα προκηρυχτεί το επόμενο διάστημα», συμπληρώνει στην ανακοίνωσή του ο κ. Σερέτης, φανερώνοντας τη βούλησή του για άμεση κάλυψη ενός σημαντικού κενού που υπάρχει γενικότερα στην Περιφέρεια.
Να σημειώσουμε ότι ήταν πάγιο αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας και ειδικότερα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, για την κάλυψη της Περιφέρειας με τη συγκεκριμένη ειδικότητα. Για να πραγματοποιηθεί αυτό, έγινε ανακατανομή των οργανικών θέσεων ειδικευμένου ιατρικού προσωπικού, με κατάργηση μιας κενής θέσης ψυχιατρικής και την κάλυψή της με μία θέση παιδοψυχιατρικής.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!