ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 11 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Γερό πρόστιμο σε άνδρα που έβαλε φωτιά να κάψει σκουπίδια

Γερό πρόστιμο σε άνδρα που έβαλε φωτιά να κάψει σκουπίδια

Δεν έχει τελειώσει η αντιπυρική περίοδος…

Γερό πρόστιμο ύψους 2.518,72 ευρώ επιβλήθηκε χθες 29 Σεπτεμβρίου 2025, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Θηβών, σε άνδρα που προχώρησε σε καύση σκουπιδιών εντός οικοπεδικού χώρου στην περιοχή του Δήμου Θηβαίων.

Κάτι τέτοιο απαγορεύεται ρητά σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επιφέρει ανάλογα πρόστιμα.

Οι άνθρωποι της Πυροσβεστικής υπενθυμίζουν ότι μέχρι το τέλος της αντιπυρικής περιόδου, απαγορεύεται οποιαδήποτε ανάλογη δραστηριότητα στην ύπαιθρο.

Σημειώνουμε ότι σήμερα 30 Σεπτεμβρίου 2025, είχαμε ένα ακόμη μεγάλο πρόστιμο που πλησίασε τα 2.000 ευρώ, σε κάτοικο του Δήμου Λάρισας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Λάρισας για τον ίδιο ακριβώς λόγο (καύση απορριμμάτων εντός οικοπεδικού χώρου).

Μητσοτάκης από Λάρισα: Κανείς δεν ξέρει πόσο θα κρατήσει ο πόλεμος, έχουμε τη δυνατότητα να στηρίξουμε την κοινωνία αν χρειαστεί
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Μητσοτάκης από Λάρισα: Κανείς δεν ξέρει πόσο θα κρατήσει ο πόλεμος, έχουμε τη δυνατότητα να στηρίξουμε την κοινωνία αν χρειαστεί