Γιος, κόρη και γαμπρός σκότωσαν τον πατέρα τους στην Εύβοια - Τον έπνιξαν με μαξιλάρι
Ο γιος κατήγγειλε τον πατέρα του ότι προσπάθησε να τον βιάσει…
Άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε στην Εύβοια και συγκεκριμένα στο χωριό Ανδρονιάνοι του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, με δράστες τα παιδιά του 66χρονου θύματος και τον γαμπρό του!
Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός την Τρίτη (17/12) το πρωί από τους αστυνομικούς μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του 22χρονου γιου του. Ο τελευταίος υποστήριξε ότι ο πατέρας του ήταν εκείνος που επιχείρησε να του κάνει κακό και μάλιστα ότι προσπάθησε να τον βιάσει. Έκτοτε δεν γνώριζε τι του είχε συμβεί μέχρι που τον βρήκαν νεκρό οι αστυνομικοί.
Μαθαίνοντας από το περιβάλλον οι αστυνομικοί ότι πατέρας και γιος συχνά διαπληκτίζονταν δεν άργησαν να αποσπάσουν την ομολογία του ότι αυτός μαζί με την αδερφή του και το γαμπρό του, είχαν προκαλέσει το θάνατό του 65χρονου προκαλώντας του ασφυξία με ένα μαξιλάρι! Μάλιστα του αφαίρεσαν τα ρούχα και τοποθέτησαν ένα μαχαίρι στο χέρι του όπως βρέθηκε από τους αστυνομικούς στις σκάλες του υπογείου του σπιτιού.
Επίσης στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού βρέθηκαν υπολείμματα από καμένα πειστήρια του εγκλήματος όπως το μαξιλάρι και τα υπόλοιπα μέρη των σκεπασμάτων (σεντόνια κλινοσκεπάσματα), τα οποία και κατασχέθηκαν.
Ακόμα οι αστυνομικοί της ΔΕΕ Χαλκίδας που έφτασαν στο σημείο με Ιατροδικαστή, εντόπισαν 2 μαχαίρια οικιακής χρήσης και ένα 1 περιοδικό ομοφυλοφιλικού περιεχομένου, τα οποία είχαν τοποθετήσει οι δράστες, ανάμεσα από δύο στρώματα στα οποία κοιμόταν το θύμα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ.
Τα τρία άτομα κρατούνται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Εύβοιας και αναμένεται σήμερα να παρουσιαστούν σε Εισαγγελέα και Ανακριτή.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Φθιώτιδα: Μεθυσμένος ηλικιωμένος οδηγούσε ανάποδα τη νύχτα στην εθνική οδό (ΦΩΤΟ)
Τον ακινητοποίησαν εγκαίρως Ασφάλεια Λαμίας και Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων…
Λαμία: Μεθυσμένος οδηγός ζήτησε βοήθεια από την αστυνομία όταν έμεινε με το αυτοκίνητο και τελικά βρέθηκε στο κρατητήριο
Δε θυμόταν ούτε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του!
Εύβοια: «Κραυγή» αγωνίας από ανήλικο - Έστειλε μήνυμα ότι θα αυτοκτονήσει με χάπια και κατήγγειλε κακοποίηση από τους γονείς του
Στο νοσοκομείο το παιδί για τοξικολογικές εξετάσεις και ψυχιατρική εκτίμηση - Κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη στους γονείς…
Βόλος: Στο νοσοκομείο 40χρονη που έπεσε από μπαλκόνι – Οι εκτιμήσεις των γιατρών
Οι συνθήκες του περιστατικού παραμένουν αδιευκρίνιστες
Πρώτη «καμπάνα» στην Εύβοια μετά τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου
Το πρόστιμο από το Α.Κ.Α.Ε.Ε. Ευβοίας για μη τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων.