ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Κρούσματα ψώρας σε γηροκομείο στην Εύβοια

Κρούσματα ψώρας σε γηροκομείο στην Εύβοια

Προσπάθησαν να το κρύψουν από τους συγγενείς των φιλοξενούμενων…

Δύο κρούσματα ψώρας εμφανίστηκαν σε ένα γηροκομείο στην Εύβοια, προκαλώντας αντιδράσεις για τις συνθήκες διαβίωσης των ηλικιωμένων αλλά και για την αντιμετώπιση που είχαν ως προς το περιστατικό οι υπεύθυνοι.

Η ψώρα, όπως είναι λογικό, μεταδόθηκε τόσο στους τρόφιμους όσο και στους εργαζόμενους του γηροκομείου στην Εύβοια αλλά τους χορηγήθηκε άμεσα θεραπεία από δερματολόγο, αναφέρει το iatropedia.gr.

Στα τέλη Απριλίου οι 15 τρόφιμοι εξετάστηκαν από δερματολόγο και δύο από αυτούς διαγνώσθηκαν με παρασιτική ψώρα, όπως και μία εργαζόμενη.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην εκπομπή «Live You», υπήρξε προσπάθεια να «κουκουλωθεί» το περιστατικό, καθώς οι εργαζόμενες που ενημέρωσαν τις οικογένειες των τροφίμων βρέθηκαν στο στόχαστρο της υπεύθυνης του οίκου ευγηρίας. Κόρη εργαζόμενης καταγγέλλει ότι η υπεύθυνη του ιδρύματος «απείλησε» τις εργαζόμενες που ενημέρωσαν τις οικογένειες των ηλικιωμένων, γιατί «δεν έπρεπε να μαθευτεί για να μην πληγεί η εικόνα του γηροκομείου».

Ο Δήμος Δομοκού, με το «Βοήθεια στο Σπίτι» κοντά στους πολίτες που έχουν ανάγκη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ο Δήμος Δομοκού, με το «Βοήθεια στο Σπίτι» κοντά στους πολίτες που έχουν ανάγκη