Κλειστός από αύριο ο Ε65 στο ρεύμα προς Εγνατία για εργασίες στη σήραγγα Ξυνιάδας
Από την Τρίτη 3 και μέχρι την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου. Η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Σοφάδων...
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο E65 με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης σήραγγας Τ2 (Σήραγγα Όθρυος).
Συγκεκριμένα, από αύριο Τρίτη 3 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2026, θα ισχύει αποκλεισμός του αυτοκινητοδρόμου Ε65 στον κλάδο προς Εγνατία από την αρχή του (Α/Κ Α.Θ.Ε.) με την είσοδο των οχημάτων να πραγματοποιείται από τον Α/Κ Σοφάδων (72,5οχλμ), ακολουθώντας εναλλακτική διαδρομή.
Επιπλέον θα ισχύει αποκλεισμός των κλάδων εισόδου προς Εγνατία Οδό των Α/Κ Λαμίας (5,7ο χλμ), Καρπενησίου (14,5οχλμ) και Ξυνιάδας (32,1οχλμ).
Όλες οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμόζονται από τις 7.30 έως τις 17.00.
Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.
Θυμίζουμε ότι σε ισχύ βρίσκονται μέχρι την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2026 και οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ε65:
Από σήμερα Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον E65 στο ρεύμα προς Γρεβενά
Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.
Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Στη Λαμία την Τετάρτη Πέτρος Κόκκαλης και Φανή Γιωτάκη για την πολιτική εκδήλωση της ΕΛ.Α.Σ.
Διαβάστε το κάλεσμα για την συγκέντρωση της Τετάρτης (4/11) από την Συντονιστική Επιτροπή ΕΛ.Α.Σ. Φθιώτιδας.
Eισφορά Αλληλεγγύης: 440.000 συνταξιούχοι περιμένουν την 4η Νοεμβρίου
Μέσα στην εβδομάδα που ήδη διανύουμε και συγκεκριμένα την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, θα γίνει η κρίσιμη δίκη στην Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων.
Κατρακύλα στις γεννήσεις στην Ελλάδα: Τι προβλέπεται για την επόμενη 20ετία - Tι δείχνουν τα στοιχεία
Ανησυχητικά στοιχεία από την έρευνα του καθηγητή Δημογραφίας, Βύρωνα Κοτζαμάνη - Γιατί η Ελλάδα αποκλίνει από άλλες ευρωπαϊκές χώρες
«Φωτιά» στα πράσινα τιμολόγια ρεύματος - Έως και τριπλάσια η χρέωση σε σχέση με τα σταθερά
Ο Νοέμβριος ανοίγει την ψαλίδα ανάμεσα στα πράσινα και στα μπλε τιμολόγια ρεύματος - Για πολλά νοικοκυριά η κιλοβατώρα στο πράσινο κοστίζει σχεδόν τριπλάσια
Σεισμός 3,1 Ρίχτερ τα ξημερώματα στο Προκόπι Ευβοίας – Αισθητός στο νησί
Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 04:29 τα ξημερώματα της Δευτέρας – Πού εντοπίζεται το επίκεντρο και το εστιακό βάθος.
Από σήμερα Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον E65 στο ρεύμα προς Γρεβενά
Έως και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2026