MENU
weather-icon 18 oC
Αναζήτηση:

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στις οδούς Κύπρου και Βασιλικών από βλάβη μηχανήματος έργου

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στις οδούς Κύπρου και Βασιλικών από βλάβη μηχανήματος έργου

Προσοχή γέμισε λάδια ο δρόμος…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Κυκλοφοριακό κομφούζιο προκλήθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (7/4/26) στην οδό Βασιλικών και Κύπρου, από βλάβη μηχανήματος έργου που ακινητοποιήθηκε λίγο μετά τον κυκλικό κόμβο που ενώνει τις δύο οδούς.

Νωρίτερα όμως από τη διαρροή λαδιού, είχαν γεμίσει οι δρόμοι από την οδό Οδυσσέα Ελύτη και μέχρι το σημείο όπου ακινητοποιήθηκε.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που με τη σειρά της ζήτησε τη συνδρομή του Δήμου Λαμιέων προκειμένου να πέσει άφθονο υλικό πριν γίνει κάποιο ατύχημα.

Οι οδηγοί θα πρέπει να δείξουν κατανόηση και ειδικά οι δικυκλιστές πολύ μεγάλη προσοχή λόγω της ολισθηρότητας που προκαλούν τα λάδια.

Φθιώτιδα: Ο θείος έσφαξε τους δύο ανιψιούς του στις Λιβανάτες - Νέες αποκαλύψεις για το διπλό φονικό (ΦΩΤΟ)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Φθιώτιδα: Ο θείος έσφαξε τους δύο ανιψιούς του στις Λιβανάτες - Νέες αποκαλύψεις για το διπλό φονικό (ΦΩΤΟ)
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Διπλό φονικό στις Λιβανάτες Φθιώτιδας - Έσφαξε τους δύο ομοεθνείς του που δούλευαν μαζί και απειλεί να αυτοκτονήσει