Λαμία: Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στο εργοτάξιο της ΠΕΛ - Ο άτυχος εργάτης έπεσε από μεγάλο ύψος
Διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε...
Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 17:20’ το απόγευμα της Τετάρτης (29/7/26) στο εργοτάξιο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, το οποίο δυστυχώς λίγες ώρες αργότερα κατέληξε σε δυστύχημα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport, ένας 59χρονος εργάτης έπεσε από ύψος 6 μέτρων στο κενό και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία μεταφέροντας τον στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου και διασωληνώθηκε. Εκεί οι γιατροί έδωσαν πραγματική μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς όμως κατέληξε συνέπεια των σοβαρών τραυμάτων του.
Από τα πρώτα στοιχεία του ρεπορτάζ ο άτυχος εργάτης φέρεται να βρέθηκε στο κενό από σημείο στέγης. Την προανάκριση ανέλαβε το ΑΤ Λαμίας προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες ο άτυχος εργάτης βρέθηκε στο κενό, χάνοντας τη ζωή του.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!