Λαμία: Χειροπέδες σε 52χρονο τσαντάκια που λήστεψε ηλικιωμένη
Στην προσπάθειά του να αποσπάσει την τσάντα, έριξε στο έδαφος την άτυχη γυναίκα που ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά…
Στα χέρια των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας, έπεσε ληστής ο οποίος απογευματινές ώρες της 25ης Μαρτίου, είχε αφαιρέσει με τη βία τσάντα από ηλικιωμένη γυναίκα.
Η σύλληψη έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (27/3/26) σε εκτέλεση εντάλματος του Ανακριτή Λαμίας ο οποίος ενήργησε άμεσα, κατόπιν της γρήγορης εξιχνίασης της υπόθεσης από τους αστυνομικούς.
Συγκεκριμένα πρόκειται για 52χρονο, ο οποίος κινούνταν στην περιοχή της Ροδίτσας Λαμίας με το αυτοκίνητό του και χωρίς να κατεβεί από αυτό, άρπαξε την τσάντα από 73χρονη που περπατούσε στο σημείο. Από τη βίαιη πράξη του, η άτυχη γυναίκα έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί - ευτυχώς - ελαφρά.
Η λεία του φέρεται να ήταν μικρό χρηματικό ποσό γύρω στα 50 ευρώ και τα κλειδιά της παθούσας, που είχε επίσης στην τσάντα, η οποία δε βρέθηκε.
Αντίθετα από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του συλληφθέντα, με το οποίο προέβη στην παράνομη πράξη του.

Όχημα δράστη
Την προανάκριση διενήργησε με μεθοδικότητα η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!