Μαθητές από την Αθήνα ταξιδεύουν στη Φουρνά Ευρυτανίας για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου
Θα παρουσιαστούν κοινές εορταστικές εκδηλώσεις, ενώ θα συμμετάσχουν και στην παρέλαση, ανήμερα της Εθνικής Επετείου.
Στη Φουρνά Ευρυτανίας θα πραγματοποιηθεί μια ξεχωριστή εκπαιδευτική δράση με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου, όπου μαθητές από την Αθήνα και την ελληνική περιφέρεια θα γιορτάσουν μαζί την εθνική επέτειο.
Συγκεκριμένα, το Δημοτικό Σχολείο Φουρνά Ευρυτανίας και το Πρώτο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης Αττικής ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια όμορφη πρωτοβουλία συνεργασίας.
Με πρωτοβουλία του προϊσταμένου του Δημοτικού Σχολείου Φουρνά και του διευθυντή του Πρώτου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης Αττικής, μαθητές από τη Μεταμόρφωση θα επισκεφθούν τη Φουρνά και θα φιλοξενηθούν στο τοπικό σχολείο.
Την Τρίτη 24 Μαρτίου οι μαθητές των δύο σχολείων θα παρουσιάσουν κοινές εορταστικές εκδηλώσεις, ενώ την Τετάρτη 25 Μαρτίου θα συμμετάσχουν όλοι μαζί στην παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στο χωριό Φουρνά.
Η δράση αυτή αναδεικνύει τη συνεργασία μεταξύ σχολείων από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, προάγοντας την ιστορική μνήμη, τη φιλία και τις αξίες της παιδείας.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!