ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Μισή ντουζίνα συλλήψεις στη Φθιώτιδα - Δείτε γιατί!

Μισή ντουζίνα συλλήψεις στη Φθιώτιδα - Δείτε γιατί!

27 συλλήψεις σε μια ημέρα στη Στερεά Ελλάδα…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Τακτικές εκτεταμένες αστυνομικές επιχειρήσεις, πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη (05-05-2026), σε όλο το εύρος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στους Νομούς Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας.

Το αποτέλεσμα ήταν 27 (20 Έλληνες) συλλήψεις από 46 προσαγωγές και συγκεκριμένα:

  • 5 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
  • 4 ημεδαποί, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.
  • 1 αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).
  • 4 ημεδαποί, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
  • 1 αλλοδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
  • 5 ημεδαποί και 1 αλλοδαπός, για παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού.
  • 1 ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).
  • 1 ημεδαπός και 2 αλλοδαποί, για λοιπά αδικήματα.

Από τις παραπάνω οι έξι (6) συλλήψεις έγιναν στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα οι τέσσερις (4) αφορούσαν περιπτώσεις ρευματοκλοπής στη Λοκρίδα και οι άλλες δύο (2) ναρκωτικά και παράβαση του υγειονομικού κανονισμού.

Παράλληλα οι έλεγχοι σε οχήματα έφεραν τη βεβαίωση 311 παραβάσεων του ΚΟΚ {ήτοι: 91 για υπερβολική ταχύτητα, 7 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 3 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 1 για παράβαση ερυθρού σηματοδότη, 1 για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος (μέθη), 7 για ΚΤΕΟ και 201 λοιπές παραβάσεις}.

Διακοπές ρεύματος σήμερα στους Δήμους Λαμιέων και Λοκρών
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Διακοπές ρεύματος σήμερα στους Δήμους Λαμιέων και Λοκρών
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google