ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ο Δήμος Λοκρών διοργανώνει ενημερωτική δράση για την παχυσαρκία

Ο Δήμος Λοκρών διοργανώνει ενημερωτική δράση για την παχυσαρκία

Την Πέμπτη 13 και την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2025, σε Μαλεσίνα και Αταλάντη.

Ο Δήμος Λοκρών, το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ. (ΕΔΔΥΠΠΥ), το Κέντρο Πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ Υγείας) και το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά, διοργανώνουν Δράση με θέμα «Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την Παχυσαρκία».

Την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2025, η δράση θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Φιλαρμονικής του Δημοτικού Καταστήματος Μαλεσίνας, στις 5:00' το απόγευμα, ενώ την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2025, η δράση θα πραγματοποιηθεί στο Κωνσταντίνειο Πνευματικό Κέντρο Αταλάντης, στις 10:00' το πρωί.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των δύο ημερών:

Πως θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες σήμερα Παρασκευή - Τι ισχύει για ντελιβεράδες και ιδιωτικούς υπαλλήλους
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Πως θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες σήμερα Παρασκευή - Τι ισχύει για ντελιβεράδες και ιδιωτικούς υπαλλήλους