ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Οδηγός υπό την επήρεια μέθης εμβόλισε μοτοσικλετιστή

Οδηγός υπό την επήρεια μέθης εμβόλισε μοτοσικλετιστή

Τον εγκατέλειψε αλλά στη συνέχεια παραδόθηκε στις αρχές και συνελήφθη - Στο νοσοκομείο ο δικυκλιστής

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη σημειώθηκε τις μεταμεσονύκτιες ώρες του Σαββάτου (26/9) στον Βόλο, οδηγώντας στη σύλληψη ενός 37χρονου οδηγού που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 37χρονος συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε άλλος άνδρας. Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα η μηχανή να εκτραπεί της πορείας της και να προσκρούσει με δύναμη πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Από την καραμπόλα τραυματίστηκε ο οδηγός του δικύκλου, ο οποίος παρελήφθη από πλήρωμα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή των πρώτων βοηθειών και περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Αντί να σταματήσει για να προσφέρει βοήθεια στον τραυματία, ο 37χρονος οδηγός πάτησε γκάζι και εγκατέλειψε τον τόπο του συμβάντος. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, εμφανίστηκε αυθορμήτως στις Αστυνομικές Αρχές.

Στον έλεγχο μέθης (αλκοτέστ) στον οποίο υποβλήθηκε από τους αστυνομικούς, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα να συλληφθεί άμεσα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια και εγκατάλειψη θύματος τροχαίου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Δήμος Λαμιέων: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη - Οκτώ τα θέματα της ημερήσιας διάταξης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δήμος Λαμιέων: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη - Οκτώ τα θέματα της ημερήσιας διάταξης
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Η τραγωδία του «Σάμινα» και η αυτοθυσία του ήρωα Βασίλη Ραχούτη από τη Φθιώτιδα
Πως οι οφειλέτες μπορούν να σώσουν την πρώτη κατοικία από τον πλειστηριασμό - Νέα εποχή στον Εξωδικαστικό