Όλες οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στους δήμους της Φθιώτιδας
Μέχρι και το Σάββατο 25 Απριλίου…
Δείτε παρακάτω όλες τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος που έχουν ανακοινώσει τα πρακτορεία του ΔΕΔΔΗΕ στη Φθιώτιδα για την τρέχουσα εβδομάδα. Αναλυτικά:
Πέμπτη 23 Απριλίου 2026
Από ώρα 08:00’ έως 14:00’ στο Δήμο Μακρακώμης και συγκεκριμένα στο χωριό Ανατολή.
Από ώρα 08:00’ έως 15:00’ στο Δήμο Λαμιέων και συγκεκριμένα στα αρδευτικά Ανθήλης (Βάλτος Ανθήλης Θερμοπυλών).
Από ώρα 08:00’ έως 15:00’ στο Δήμο Δομοκού και συγκεκριμένα στο χωριό ΒΕΛΕΣΙΩΤΕΣ, στα ΑΠΕ και αρδευτικά Βελεσιωτών και Εκκάρας. Ολιγόλεπτες διακοπές στην έναρξη και τη λήξη στα χωριά Γαβράκια, Εκκάρα και Θαυμακός.
Παρασκευή 24 Απριλίου 2026
Από ώρα 07:30’ έως 08:30’ και από 15:00’ έως 16:00’ στο Δήμο Λοκρών μένουν χωρίς ρεύμα το Συσκευαστήριο ψαριών Ζέρβας, Συσκευαστήριο λαχανικών ΔΑΛΙΑΝΟΥΔΗΣ, Περιοχή ΠΑΛΙΟΜΑΓΑΖΑ και οικισμός ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ στην ΣΚΑΛΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ, Ιχθυοκαλλιέργειες ΓΚΛΑΒΑ στο ΓΑΙΔΟΥΡΟΝΗΣΙ, OLIO MECANICA (ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ), ΜΑΡΜΑΡΑ ΦΟΝΙΑΣ, ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΡΑΓΑΝΑΣ, ΔΙΟΔΙΑ ΤΡΑΓΑΝΑΣ από την πλευρά της Θάλασσας, ΡΩΣΣΟΙ, ΒΙΒΟΣ, ΜΙΚΡΟΒΙΒΟΣ, Συνεργείο αυτοκινήτων ΤΣΙΛΟΜΗΤΡΟΣ, ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ΒΟΥΣΤΑΣΙΑ (ΚΟΓΙΟΝΟΥ, ΥΔΡΑΙΟΥ, ΚΑΡΑΜΙΤΖΟΥ), ΟΣΜΑΕΣ, ΜΑΛΕΣΙΝΑ, ΜΑΖΙ.
Από ώρα 07:30’ έως 16:00’ στο Δήμο Λοκρών μένουν στη διακοπή, το Βουστάσιο ΚΟΓΙΟΝΟΥ, το Πάρκο ΔΗΜΑΚΗ, οι οικίες πλησίον του Πάρκου ΔΗΜΑΚΗ, το ποιμνιοστάσιο ΑΡΓΥΡΗ ΦΟΥΡΛΕΜΑΔΗ, αντλιοστάσια του ΘΕΟΛΟΓΟΥ και Φ/Β της περιοχής.
Από ώρα 08:00’ έως 14:00’ στο Δήμο Μακρακώμης και συγκεκριμένα στα χωριά Αργύρια και Νικολίτσι.
Από ώρα 08:00’ έως 15:00’ στο Δήμο Λαμιέων και συγκεκριμένα στο δυτικό τμήμα της ΒΙ.ΠΕ. και στα εργοστάσια: ΖΑΓΚΟΤΣΗΣ, ΠΟΤΟΠΟΙΕΙΑ ΖΕUS, KΟΝΤΟΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑ και ALDIES HELLAS.
Σάββατο 25 Απριλίου 2026
Από ώρα 08:00’ έως 15:00’ στο Δήμο Δομοκού και συγκεκριμένα στο χωριό Πουρνάρι και πέριξ της περιοχής ΑΠΕ και αρδευτικά (Πουρνάρι - Βαρδαλή - Αγραπιδιά).
Οι διακοπές θα γίνουν εάν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Σημειώνεται επίσης ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!