MENU
weather-icon 12 oC
Αναζήτηση:

ΟΣΔΕ 2026: Σε απόγνωση τα ΚΥΔ Φθιώτιδας - Στον «αέρα» οι επιδοτήσεις των παραγωγών

ΟΣΔΕ 2026: Σε απόγνωση τα ΚΥΔ Φθιώτιδας - Στον «αέρα» οι επιδοτήσεις των παραγωγών

Ανοιχτή συγκέντρωση το απόγευμα της Πέμπτης στη Λαμία.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Σήμα κινδύνου για την πορεία του ΟΣΔΕ 2026 εκπέμπουν τα Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ) του Νομού Φθιώτιδας, καταγγέλλοντας ότι παρά τις επίσημες εξαγγελίες, το σύστημα παραμένει ουσιαστικά ανενεργό λόγω σοβαρών τεχνικών προβλημάτων στην πλατφόρμα myAGRO.

Μπροστά στον άμεσο κίνδυνο να τιναχτούν στον «αέρα» οι κοινοτικές πληρωμές προς τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής, τα ΚΥΔ Φθιώτιδας διοργανώνουν ανοιχτή συγκέντρωση – συζήτηση την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2026 και ώρα 18:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 11).

«Τα Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ) του Νομού Φθιώτιδας έχοντας καθημερινή επαφή με τους χιλιάδες αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής μας, επισημαίνουν τον άμεσο κίνδυνο που απειλεί την υλοποίηση του ΟΣΔΕ 2026 εκπέμπουν σήμα κινδύνου για το ΟΣΔΕ 2026 που παρά την επίσημη εξαγγελία για έναρξη της διαδικασίας στις 04/08/2026, η λειτουργία του συστήματος παραμένει ουσιαστικά ανενεργή.

Η εμπλοκή αυτή δεν οφείλεται σε ολιγωρία των παραγωγών ή των γραφείων μας αλλά στο γεγονός ότι η ψηφιακή πλατφόρμα (myAGRO) παραμένει έως και σήμερα χωρίς την απαραίτητη λειτουργικότητα, με σωρεία τεχνικών προβλημάτων και ελλείψεων.

Καλούμε όλους τους άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενους σε ανοιχτή συζήτηση στις 17/09/26 στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Λαμίας, Λεωνίδου 11 και ώρα 18:00 προκειμένου να παρουσιάσουμε τους παράγοντες που, για πρώτη φορά στα χρονικά εφαρμογής της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, έχουν προκαλέσει αυτή την πρωτοφανή καθυστέρηση στη διαδικασία υποβολής των Ενιαίων Αιτήσεων Ενίσχυσης, θέτοντας σε άμεση διακινδύνευση τις ροές των κοινοτικών επιδοτήσεων προς τους δικαιούχους.

Τα ΚΥΔ του Νομού Φθιώτιδας»

Κώστας Παπαθανασίου: Η διαδρομή από τη Λαμία στο τιμόνι των κορυφαίων εστιατορίων του κόσμου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Κώστας Παπαθανασίου: Η διαδρομή από τη Λαμία στο τιμόνι των κορυφαίων εστιατορίων του κόσμου
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google