ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 12 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της Αγίας Μαρίνας στο ΚΕΥΠ

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της Αγίας Μαρίνας στο ΚΕΥΠ

Την Πέμπτη 17 Ιουλίου, μνήμη της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος, Αθληφόρου & Θαυματουργού ΜΑΡΙΝΗΣ, πανηγυρίζει μετά πάσης λαμπρότητος, ο φερώνυμος Ιερός Ναός του Στρατοπέδου «Αθανασίου Διάκου – Σχη Κων/νου Τσακάλου».

Οι Ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Τετάρτη 16 Ιουλίου 19:30 Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας και λιτάνευσης Ιερής εικόνας στο στρατόπεδο.

Πέμπτη 17 Ιουλίου 07:00 Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας Κ.κ. Συμεών.

Κατά τις παραπάνω ημέρες και ώρες η είσοδος στου πιστούς θα είναι ελεύθερη, μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων, από την κεντρική πύλη του ΚΕΥΠ.

«Γολγοθάς» η έξοδος των εκδρομέων: Οι αγρότες βάζουν στην άκρη τα τρακτέρ, «αναβρασμός» στην τροχαία – Χάρτες «επιβίωσης» για όλη την Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ «Γολγοθάς» η έξοδος των εκδρομέων: Οι αγρότες βάζουν στην άκρη τα τρακτέρ, «αναβρασμός» στην τροχαία – Χάρτες «επιβίωσης» για όλη την Ελλάδα