ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ποια σχολική μονάδα της Φθιώτιδας καταργείται τη νέα χρονιά

Ποια σχολική μονάδα της Φθιώτιδας καταργείται τη νέα χρονιά

Ακόμη τρεις σχολικές μονάδες στη Στερεά Ελλάδα…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Με ένα νηπιαγωγείο λιγότερο θα βρει η νέα σχολική χρονιά τη Φθιώτιδα, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν σε Κοινή Υπουργική Απόφαση για Ιδρύσεις, Καταργήσεις, Συγχωνεύσεις, Υποβιβασμούς και Προαγωγές Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων 2025-2026.

Ειδικότερα, καταργείται το Νηπιαγωγείο Γοργοποτάμου, ενώ συνολικά στη Στερεά Ελλάδα κλείνουν ακόμη τρεις σχολικές μονάδες και συγκεκριμένα τα Δημοτικά Σχολεία, Πουρνού (Ευβοίας), Σωληναρίου (Βοιωτίας) και Χρισσού (Φωκίδας).

Συνολικά ανακοινώθηκε η κατάργηση εννέα (9) δημοτικών και εννέα (9) νηπιαγωγείων εκ των οποίων τα οκτώ (4+4) στο νομό Τρικάλων!

Σαφώς περισσότερες ήταν οι συγχωνεύσεις που έφτασαν τις 51. Υποβιβάστηκαν επίσης 41 δημοτικά και 28 νηπιαγωγεία, ενώ στον αντίποδα, είχαμε την προαγωγή 13 δημοτικών και 16 νηπιαγωγείων. Στην τελευταία κατηγορία είχαμε την εξέλιξη του 6ου Νηπιαγωγείου Θήβας που αύξησε τις οργανικές του θέσεις από 3 σε 4.

Τέλος να σημειώσουμε ότι ιδρύονται από το σχολικό έτος 2025-2026 τέσσερις (4) σχολικές μονάδες και συγκεκριμένα ένα νηπιαγωγείο στην Ήπειρο και τρία (3) δημοτικά στο Νότιο Αιγαίο.

Διακοπές ρεύματος σήμερα στους Δήμους Λαμιέων και Λοκρών
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Διακοπές ρεύματος σήμερα στους Δήμους Λαμιέων και Λοκρών
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google