ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

«Πράσινο φως» από την Αποκεντρωμένη για τα νέα οχήματα 4Χ4 του Δήμου Δομοκού

«Πράσινο φως» από την Αποκεντρωμένη για τα νέα οχήματα 4Χ4 του Δήμου Δομοκού

Πολύτιμα εργαλεία στα χιόνια αλλά και στις φωτιές…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Με απόφαση (19/1/26) της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας πήραν «πράσινο φως» να τεθούν σε κυκλοφορία τέσσερα (4) καινούργια μικρά ανοιχτά φορτηγά 4Χ4 διπλής καμπίνας έως 3,5 t, που προμηθεύτηκε ο Δήμος Δομοκού στο πλαίσιο υλοποίησης της πρόσκλησης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, σχετικά με την αγορά μηχανημάτων και εξοπλισμού για την κάλυψη αναγκών πολιτικής προστασίας.

Η απόφαση της Αποκεντρωμένης περιλαμβάνει τον αποσπώμενο εκχιονιστικό και πυροσβεστικό εξοπλισμό, τα οποία προμηθεύτηκε ο Δήμος Δομοκού από το ελεύθερο εμπόριο, για την κάλυψη των αναγκών της Πολιτικής Προστασίας, χειμώνα - καλοκαίρι.

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της συντριβής του Phantom στην Τανάγρα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της συντριβής του Phantom στην Τανάγρα
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Η αλήθεια για την πολύτεκνη οικογένεια στη Φουρνά: Οι επιλογές που οδήγησαν τη Βάσω και τον Στέφανο στη Νάξο
Νέες αποκαλύψεις για τον 66χρονο «φαντομά» που είχε καταδικαστεί σε 120 χρόνια φυλακή - Το διαμέρισμα στη Λαμία όπου έμενε με την 27χρονη σύζυγό του (ΒΙΝΤΕΟ)