ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

«Ψήθηκε» η Φθιώτιδα και η Ανατολική Στερεά - Η υψηλότερη θερμοκρασία στην Αγία Τριάδα

«Ψήθηκε» η Φθιώτιδα και η Ανατολική Στερεά - Η υψηλότερη θερμοκρασία στην Αγία Τριάδα

Πάνω από 34 στη Λαμία. Μικρή υποχώρηση την Πέμπτη και την Παρασκευή…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Χτύπησε κόκκινο για μία ακόμη ημέρα η θερμοκρασία στη Φθιώτιδα, καθώς αυτή τη φορά ξεπεράσαμε και το ψυχολογικό όριο των 35 βαθμών.

Ειδικότερα, το θερμόμετρο στην Αγία Τριάδα Μώλου έφτασε τους 35.2ο στις 14:40’ το μεσημέρι, ενώ από κοντά ήταν πολλές ακόμη περιοχές στη Φθιώτιδα, την Εύβοια και τη Θεσσαλία.

Ρεκόρ ζέστης και στη Λαμία όπου ο υδράργυρος έφτασε τους 34.1ο στις 13:30’ ενώ από τις 11:00’ το πρωί μέχρι και τις 19:00’ η θερμοκρασία ήταν σταθερά πάνω από τους 30 βαθμούς. Πάνω από 30 κατέγραψαν όπως βλέπετε και στον παραπάνω πίνακα του meteo.gr κι άλλες 151 περιοχές.

Από την Πέμπτη 4 Ιουνίου τώρα, ο υδράργυρος θα υποχωρήσει λόγω και ενός σύντομου κύματος κακοκαιρίας που φέρνει βροχές από το πρωί στη δυτική και βόρεια Ελλάδα κι αναμένεται να επηρεάσει και την υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από το μεσημέρι.

Από το βράδυ όμως ο ουρανός ξαστερώνει και η υγρασία θα συνεισφέρει σε τοπικές βροχές και την Παρασκευή 5 Ιουνίου. Θερμοκρασία μέχρι 30 βαθμούς για τη Φθιώτιδα με λίγο περισσότερη δροσιά τις βραδυνές ώρες.

Τραγωδία στην παραλία της Δροσιάς Χαλκίδας - Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Τραγωδία στην παραλία της Δροσιάς Χαλκίδας - Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google