ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας περιοχές της Εύβοιας

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας περιοχές της Εύβοιας

Για την αντιμετώπιση των καταστροφών από τις πρόσφατες πυρκαγιές…

Την κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας των Δημοτικών Ενοτήτων Χαλκίδας και Νέας Αρτάκης, του Δήμου Χαλκιδέων Εύβοιας και των Δημοτικών Κοινοτήτων, Τριάδας της Δημοτικής Ενότητας Μεσσαπίων και Πισσώνα της Δημοτικής Ενότητας Διρφύων, του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, Εύβοιας, αποφάσισε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νικόλαος Παπαευσταθίου.

Και οι δύο αποφάσεις αφορούν την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και την διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τις δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στις 26 Ιουλίου 2025 στις ανωτέρω περιοχές.

Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία εκδήλωσης του καταστροφικού φαινομένου και για τρείς (3) μήνες, ήτοι έως και 27 Οκτωβρίου 2025.

Πως θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες σήμερα Παρασκευή - Τι ισχύει για ντελιβεράδες και ιδιωτικούς υπαλλήλους
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Πως θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες σήμερα Παρασκευή - Τι ισχύει για ντελιβεράδες και ιδιωτικούς υπαλλήλους