Σε κατάσταση Red Code ο Δήμος Δομοκού - Έκτακτο Συντονιστικό
Σε κατάσταση πλήρους κινητοποίησης (Red Code) βρίσκεται ο Δήμος Δομοκού λόγω έντονων καιρικών φαινομένων.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) που, με τον μηχανισμό του Δήμου να έχει τεθεί σε πλήρη εγρήγορση.
Σύμφωνα με την επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ, η περιοχή του Δομοκού, αναμένεται να συνεχίσει να δοκιμάζεται από τοπικά έντονες χιονοπτώσεις, αλλά και ισχυρές βροχοπτώσεις έως και το μεσημέρι της Πέμπτης 22-01-2026. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ετοιμότητα για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων και παγετού.
Παρακάτω δίνονται οδηγίες προς τους Πολίτες:
- Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως αναγκαίες κατά τη διάρκεια της εξέλιξης των έντονων φαινομένων.
- Αποφύγετε τη διέλευση από ιρλανδικές διαβάσεις
- Εφοδιαστείτε με αντιολισθητικές αλυσίδες εφόσον πρόκειται να κινηθείτε σε ορεινές ή ημιορεινές περιοχές.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ράχες: Οι ξένοι βλέπουν την προοπτική - Εμείς γιατί την κρατάμε παγωμένη 15 χρόνια;
Οι Ράχες έχουν πληρώσει ακριβά την αδράνεια. Δεν χρειάζονται άλλη μία χαμένη δεκαετία (του Νίκου Παπαδή).
Καιρός: Επιστρέφουν και πάλι οι υψηλές θερμοκρασίες - Πότε θα χαλάσει ο καιρός
Με καλοκαιρινές θερμοκρασίες θα ξεκινήσει η ερχόμενη εβδομάδα, που όμως προς το τέλος της θα έχουμε πάλι αστάθεια και Φθινοπωρινό σκηνικό.
Ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη το παζάρι στη Λαμία - Κλειστή η οδός Φιλίας από αύριο Σάββατο
Παζάρι στη Λαμία και φέτος από την Τετάρτη (9/9) μέχρι και την Τρίτη (15/9).
Δήμος Λαμιέων: Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο με έξι θέματα
Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν παιδικούς σταθμούς, αθλητικά σωματεία και τις ιαματικές πηγές
Ορκίστηκαν οι δύο πρώτες γυναίκες στρατονόμοι στην Ελλάδα, δείτε βίντεο
Δύο γυναίκες γράφουν ιστορία ως οι πρώτες στρατονόμοι του Ελληνικού Στρατού