ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Σε Red Code περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς για 8η συνεχή ημέρα

Σε Red Code περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς για 8η συνεχή ημέρα

Παραμένουν σε επιφυλακή οι πυροσβεστικές υπηρεσίες και την Κυριακή 16 Αυγούστου…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Σε κατάσταση κινητοποίησης (Red Code) παραμένουν για 8η συνεχή ημέρα περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Συγκεκριμένα με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νικόλαου Παπαευσταθίου, έχουν τεθεί σε κατάσταση κινητοποίησης (Red Code) και την Κυριακή 16 Αυγούστου 2026 οι Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Ευβοίας.

Επίσης σε Red Code έχουν τεθεί για την ίδια ημέρα η Περιφέρεια Αττικής, οι Περιφερειακές Ενότητες Κυκλάδων της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου και η Περιφέρεια Κρήτης.

Δείτε το χάρτη:

Θυμίζουμε ότι και σήμερα ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου σε Red Code είναι μεταξύ άλλων και η περιοχή της Φθιώτιδας (Δείτε ΕΔΩ).

Η Λαμιώτισσα Ασημίνα Ιγγλέζου κινδυνεύει με ακρωτηριασμό ακροδακτύλων, μετά από κρυοπαγήματα στα Ιμαλάια
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Η Λαμιώτισσα Ασημίνα Ιγγλέζου κινδυνεύει με ακρωτηριασμό ακροδακτύλων, μετά από κρυοπαγήματα στα Ιμαλάια
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google