ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Σε Σκιάθο και Αλόννησο ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Σε Σκιάθο και Αλόννησο ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις Σποράδες βρίσκεται από χθες ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Συγκεκριμένα, ο Μονεγάσκος πρίγκιπας έφτασε την Τετάρτη στη χώρα μας και σήμερα βρέθηκε στην Αλόννησο στο πλαίσιο επίσκεψης που επικεντρώνεται στην προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και τη βιώσιμη διαχείριση των βιοαποβλήτων.

Ο Αλβέρτος έφθασε πρώτα στη Σκιάθο με ιδιωτικό lear jet που έφερε τη σημαία του Πριγκιπάτου του Μονακό, όπως αναφέρει το skiathoslife.gr:

Στο αεροδρόμιο της Σκιάθου τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος του νησιού, Θοδωρής Τζούμας, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε, υπό διακριτικότητα αλλά και μέτρα ασφαλείας, στη βίλα όπου διέμεινε.

Στην Αλόννησο, ο πρίγκιπας Αλβέρτος θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις του Ιδρύματος «ΘΑΛΑΣΣΑ», που εστιάζουν στην προστασία των θαλάσσιων οικοσυστημάτων και την ενίσχυση περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών.

skiathoslife.gr

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο νησί των Σποράδων, θα εγκαινιάσει το AMoS Film Festival, που είναι αφιερωμένο στον θαλάσσιο πολιτισμό και την οικολογία.

skiathoslife.gr

Η επίσκεψη του πρίγκιπα του Μονακό στις Βόρειες Σποράδες αναδεικνύει το διεθνές ενδιαφέρον για την προστασία του Αιγαίου και την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης στα ελληνικά.

skiathoslife.gr

Δήμος Λαμιέων: 2η συνεδρίαση για το Τοπικό Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δήμος Λαμιέων: 2η συνεδρίαση για το Τοπικό Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Νέες αποκαλύψεις για τον 66χρονο «φαντομά» που είχε καταδικαστεί σε 120 χρόνια φυλακή - Το διαμέρισμα στη Λαμία όπου έμενε με την 27χρονη σύζυγό του
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος