ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Σεισμός 4 Ρίχτερ κοντά στη Θήβα - Έγινε αισθητός και στην Αττική

Σεισμός 4 Ρίχτερ κοντά στη Θήβα - Έγινε αισθητός και στην Αττική

Λίγο αργότερα σημειώθηκε ακόμη μία σεισμική δόνηση, λίγα λεπτά μετά την προηγούμενη, η οποία είχε μέγεθος 3,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Σεισμός μεγέθους 4 Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (30.9.26) στη Θήβα και έγινε αισθητός ακόμα και στην Αττική.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού ήταν 2 χιλιόμετρα νότια νοτιοανατολικά της Θήβας.

Το εστιακό βάθος του σεισμού που έγινε στις 08.20 ήταν 12,3 χιλιόμετρα.

Στις 08:28:40 σημειώθηκε ακόμη μία σεισμική δόνηση, λίγα λεπτά μετά την προηγούμενη, η οποία είχε μέγεθος 3,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Το επίκεντρό της εντοπίστηκε περίπου 4 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Θήβας, ενώ το εστιακό της βάθος υπολογίστηκε στα 5 χιλιόμετρα.

Οι δύο σεισμοί εκδηλώθηκαν στην ίδια ευρύτερη περιοχή, με τις αρμόδιες αρχές να παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας.

Στερεά: Αυτά είναι τα 26 τμήματα που θα λειτουργήσουν στο Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Στερεά: Αυτά είναι τα 26 τμήματα που θα λειτουργήσουν στο Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Λαμία κόπηκε ένα από τα ιστορικότερα πλατάνια της πόλης, που είχε καταστεί επικίνδυνο