ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Στην Εύβοια ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Πρώτη στάση στον αρχαιολογικό χώρο της Ερέτριας - Δείτε βίντεο

Στην Εύβοια ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Πρώτη στάση στον αρχαιολογικό χώρο της Ερέτριας - Δείτε βίντεο

Το μεσημέρι θα βρεθεί στο Αλιβέρι, όπου θα μιλήσει στην τελετή θεμελίωσης του έργου δέσμευσης και αποθήκευσης διοξειδίου του άνθρακα στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ Ηρακλής

Στην Ερέτρια, τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του στην Εύβοια, έφτασε στις 11 το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός έγινε δεκτός από τοπικούς φορείς και κατοίκους, ενώ συνοδευόταν από την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Η επίσκεψή του κ. Μητσοτάκη ξεκίνησε από τον αρχαιολογικό χώρο της Ερέτριας, όπου ξεναγήθηκε και ενημερώθηκε για τα σημαντικά ευρήματα στην περιοχή καθώς και για τις παρεμβάσεις που προγραμματίζονται για την ανάδειξη του χώρου.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με πολίτες και φίλους της ΝΔ στο κέντρο της πόλης ενώ το μεσημέρι θα βρίσκεται στο Αλιβέρι, όπου θα μιλήσει στην τελετή θεμελίωσης του έργου δέσμευσης και αποθήκευσης διοξειδίου του άνθρακα στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ Ηρακλής.

Πως θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες σήμερα Παρασκευή - Τι ισχύει για ντελιβεράδες και ιδιωτικούς υπαλλήλους
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Πως θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες σήμερα Παρασκευή - Τι ισχύει για ντελιβεράδες και ιδιωτικούς υπαλλήλους