ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Συνελήφθη 28χρονος «μπουμπούκι» για κλοπές - Τον έπιασαν με κλεμμένο φορτηγό

Συνελήφθη 28χρονος «μπουμπούκι» για κλοπές - Τον έπιασαν με κλεμμένο φορτηγό

Είχε επιχειρήσει σε συνεργεία και σε περίπτερο στη Λιβαδειά…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Χειροπέδες σε έναν 28χρονο Ρομά, πέρασαν το μεσημέρι, της Δευτέρας (2/2/26) αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λιβαδειάς, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων κλοπών.

Ειδικότερα, ο 28χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή του Ορχομενού, την ώρα που οδηγούσε κλεμμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο, όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει την Κυριακή (01-02-2026) βραδινές ώρες, από συνεργείο αυτοκινήτων της Λιβαδειάς. Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Από την περαιτέρω έρευνα, διακριβώθηκε επίσης ότι ο συλληφθείς ενέχεται:

  • Στη διάπραξη απόπειρας κλοπής, την Κυριακή βραδινές ώρες, από σταθμευμένο όχημα ετέρου συνεργείου αυτοκινήτων στην ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς, καθώς και
  • κλοπής από περίπτερο της ΛΙβαδειάς, τις πρώτες πρωινές ώρες της 19-01-2026, όπου αφού έθραυσε υαλοπίνακα ψυγείου αυτού, αφαίρεσε διάφορα προϊόντα από το εσωτερικό του.

Γίνεται μνεία ότι, ο συλληφθείς έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη ομοειδών αδικημάτων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λιβαδειάς, περιλαμβάνει τη διάπραξη δύο (2) κλοπών και μίας απόπειρας κλοπής, σε διάφορες περιοχές της Λιβαδειάς και με αυτή ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βοιωτίας/Έδρα Λιβαδειάς.

Συνεχίζονται μέχρι την Κυριακή οι δράσεις του ΟΜΦΙΔΑΣ για την Εβδομάδα Περιβάλλοντος 2026
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Συνεχίζονται μέχρι την Κυριακή οι δράσεις του ΟΜΦΙΔΑΣ για την Εβδομάδα Περιβάλλοντος 2026
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google