ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Βοιωτία: Φυλάκιση ενός μήνα στην 62χρονη που έθαψε την μητέρα της για να παίρνει τη σύνταξη

Βοιωτία: Φυλάκιση ενός μήνα στην 62χρονη που έθαψε την μητέρα της για να παίρνει τη σύνταξη

Εξετάζεται αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από δόλο και η απάτη εναντίον του Δημοσίου, σε βαθμό κακουργήματος.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google
Την ποινή της φυλάκισης του ενός μήνα, την οποία μάλιστα θα κληθεί να εκτίσει, επέβαλε το δικαστήριο στην 62χρονη διευθύντρια των ΚΕΠ από τη Βοιωτία, η οποία απέκρυψε τον θάνατο της μητέρας της και την έθαψε σε αυτοσχέδιο λάκκο, για να λαμβάνει η ίδια σύνταξη και επιδόματα.Σήμερα (1/10/25) η 62χρονη από την Βοιωτία, βρέθηκε στο δικαστήριο της Θήβας, αντιμέτωπη με το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης. Εκεί, η έδρα ζήτησε την φυλάκισή της για ένα μήνα.

Ταυτόχρονα, σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της προανάκρισης που έχει διατάξει ο εισαγγελέας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από δόλο και η απάτη εναντίον του Δημοσίου, σε βαθμό κακουργήματος.

Σήμερα η κλήρωση για τον τυχαίο αριθμό των υποψηφίων της 1ΓΒ/2026
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Σήμερα η κλήρωση για τον τυχαίο αριθμό των υποψηφίων της 1ΓΒ/2026
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google