Μίλτος Τεντόγλου: Το άλμα... πάνω από τη Φοντάνα ντι Τρέβι στη Ρώμη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 18:34 Μίλτος Τεντόγλου: Το άλμα... πάνω από τη Φοντάνα ντι Τρέβι στη Ρώμη

Ο Έλληνας πρωταθλητής του μήκους πρωταγωνιστεί στο διαφημιστικό των διοργανωτών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου που ξεκινά σε 35 μέρες στη Ρώμη.

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Ρώμης ξεκινά σε 35 ημέρες και ο Μίλτος Τεντόγλου αποτελεί ένα από τα μεγάλα ονόματα της διοργάνωσης.

Ο 26χρονος ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους θα επιδιώξει στην «αιώνια» πόλη να κατακτήσει το τρίτο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο της καριέρας του σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, μετά τις νίκες του στο Βερολίνο το 2018 και στο Μόναχο το 2022.

Οι Ιταλοί διοργανωτές, θέλοντας να διαφημίσουν το δικό τους πρωτάθλημα, δείχνουν τον Τεντόγλου να επιχειρεί άλμα με φόντο το περίφημο σιντριβάνι Φοντάνα ντι Τρέβι στην καρδιά της Ρώμης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση