Κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές η Αγγελική Ηλιάδη: Ο λόγος που αποδέχτηκε την πρόταση (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 09:52 Κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές η Αγγελική Ηλιάδη: Ο λόγος που αποδέχτηκε την πρόταση (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτοιμη για τις Ευρωεκλογές είναι η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, η οποία εξήγησε τους λόγους της απόφασής της.

Την πρόταση του ΛΑΟΣ για την υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές αποδέχθηκε η Αγγελική Ηλιάδη. Μάλιστα, εξήγησε στις κάμερες για ποιον λόγο πήρε την συγκεκριμένη απόφαση.

«Εδώ και πολλά χρόνια σκέφτομαι να κατέβω στις εκλογές. Μου έγινε τώρα η πρόταση από το ΛΑΟΣ και το δέχτηκα με πολύ μεγάλη χαρά. Εγώ είμαι μια Ελληνίδα πολίτης και σαν Ελληνίδα πολίτης συμμετέχω, γιατί νομίζω ότι πρέπει επιτέλους να ακουστεί περισσότερο η φωνή μας», ανέφερε η εντυπωσιακή τραγουδίστρια.

«Και όχι μόνο η φωνή των πολιτικών προσώπων αυτής της χώρας. Νομίζω ότι είναι ακόμα πιο σημαντικό εμείς που ζούμε σε αυτή τη χώρα, που βιώνουμε όσα βιώνουμε, να βγούμε μπροστά και να ακουστεί η φωνή μας», πρόσθεσε η Αγγελική Ηλιάδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση