Συνελήφθη 32χρονος «ποντικός» που είχε διαρρήξει το Δημαρχείο Κύμης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 14:03 Συνελήφθη 32χρονος «ποντικός» που είχε διαρρήξει το Δημαρχείο Κύμης (ΦΩΤΟ αρχείου)

Έχει ξαναπασχολήσει σύμφωνα με την Αστυνομία…

Χειροπέδες σε έναν 32χρονο κάτοικο της περιοχής πέρασαν αστυνομικοί του ΑΤ Κύμης για τη διάρρηξη στο Δημοτικό Κατάστημα και την κλοπή του φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή Αντιδημάρχου.

Ο δράστης φέρεται να διέρρηξε φεγγίτη του Δημαρχείου από μεσημβρινές ώρες της 28-04 έως τις πρώτες πρωινές ώρες της 29-04-2024 και να έφτασε στο γραφείο του Αντιδημάρχου από όπου αφαίρεσε τον υπολογιστή.

Οι Αστυνομικοί από τα ίχνη που άφησε τον εντόπισαν το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας (29/4) και σε εξωτερικό χώρο δίπλα από το σπίτι του βρέθηκε ένα κατσαβίδι και ένας λοστός.

Σημειώνεται ότι, ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση