Δύο μηχανές χτύπησαν την άτυχη γυναίκα στη Βούλα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 10:00 Δύο μηχανές χτύπησαν την άτυχη γυναίκα στη Βούλα

Ο ένας οδηγός μάλιστα την χτύπησε και την εγκατέλειψε.

Περιπλέκεται η υπόθεση της θανάσιμης παράσυρσης μιας ηλικιωμένης γυναίκας στη Βούλα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως αρχικά η γυναίκα παρασύρθηκε από άλλη μηχανή.

Μάλιστα, όπως σημειώνει ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, η γυναίκα φαίνεται να χτυπήθηκε αρχικά από μηχανή στη Λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα, ο οδηγός της οποίας στη συνέχεια την εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε.

Ο δεύτερος οδηγός μηχανής την είδε ξαφνικά μπροστά του, πιθανότατα πεσμένη στο έδαφος, και την χτύπησε εκ νέου.

Από τη παράσυρση ανασύρθηκε νεκρή η 72χρονη, ενώ με σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο δεύτερος αναβάτης της μηχανής.

Σημειώνεται πως το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης λίγες ώρες μετά την παράσυρση πέντε πεζών από αυτοκίνητο στην οδό Πειραιώς με ένα 5χρονο παιδί να τραυματίζεται σοβαρά και να δίνει μάχη να κρατηθεί στο Παίδων «Αγία Σοφία»

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση