Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Μαΐου 2024 07:42 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας

«Μην ανοίγεις την πόρτα», «Χωρίς Οξυγόνο» και «Γκάρφιλντ: Γάτος με πέταλα» οι ταινίες της εβδομάδας στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην πρώτη αίθουσα προβάλλεται το «Μην ανοίγεις την πόρτα». Έπειτα από 12 χρόνια δυναμικής παρουσίας τους στο ελληνικό internet, οι UNBOXHOLICS κάνουν το φιλόδοξο κινηματογραφικό ντεμπούτο τους. Μια ταινία που συνδυάζει το horror με το ψυχολογικό θρίλερ, για να αφηγηθεί την ιστορία μιας ερευνήτριας η οποία, αφού γλιτώσει από μια επικίνδυνη επίθεση, βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι ενός φιλόξενου, πλην μυστηριώδους άνδρα που ζει απομονωμένα στο βουνό.

Στη δεύτερη αίθουσα προβάλεται το «Χωρίς Οξυγόνο» ένα sci-fi θρίλερ που διαδραματίζεται σε ένα δυστοπικό μέλλον, με τους Τζένιφερ Χάντσον και η παιδική ταινία «Γκάρφιλντ: Γάτος με πέταλα».

Οι προβολές των «Οπενχάιμερ», «Χωρίς Οξυγόνο» και «Γκάρφιλντ: Γάτος με πέταλα» ξεκινούν από την Κυριακή του Πάσχα (5/5).

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες της εβδομάδας

 

«Μην ανοίγεις την πόρτα»

Περίληψη
Μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα.
Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής.

Τι βρίσκεται άραγε στη σκοτεινή καρδιά του δάσους;

Σκηνοθεσία: Σάκης & Αλέξανδρος Καρπάς
Ηθοποιοί: Φωτεινή Λεβογιάννη, Σάκης Καρπάς

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Χωρίς Οξυγόνο»

Περίληψη
Η παροχή οξυγόνου είναι πάρα πολύ δύσκολη στο εγγύς μέλλον, αναγκάζοντας μια μητέρα και μια κόρη να παλέψουν για να επιβιώσουν, όταν δύο άγνωστοι φτάνουν απελπισμένοι για ένα οξυγονωμένο καταφύγιο.

Σκηνοθεσία: Stefon Bristol
Ηθοποιοί: Sam Worthington, Milla Jovovich, Quvenzhane Wallis, Common (Lonnie Lynn), Jennifer Hudson, Raul Castillo

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Γκάρφιλντ: Γάτος με πέταλα»

Περίληψη
O Garfield ο παγκοσμίως διάσημος κατοικίδιος γάτος που σιχαίνεται τις Δευτέρες και λατρεύει τα λαζάνια πρόκειται να ζήσει την πιο απίθανη περιπέτεια εκτός σπιτιού! Μετά από μια αναπάντεχη συνάντηση με τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό πατέρα του- έναν απεριποίητο γάτο του δρόμου με το όνομα Vic – ο Garfield και ο σκυλοφίλος του Odie αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την άνετη ζωή τους στο υπέροχο σπιτικό τους και να ακολουθήσουν τον Vic σε μια ξεκαρδιστική, ριψοκίνδυνη ληστεία.

Σκηνοθεσία: Mark Dindal
Ηθοποιοί (φωνές): Κώστας Τερζάκης, Κωνσταντίνος Λάγκος, Βάσια Λακουμέντα, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Στεφανία Φιλιάδη, Σοφία Τσάκα, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Δημήτρης Σάρλος, Zoe Pre, NiVo (Νίκος Βουρλιώτης), Χρήστος Συριώτης, Βασίλης Μήλιος, Βασίλης Παπαστάθης, Γιάννης Υφαντής

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Ώρες προβολής:

Αίθουσα 1

  • «Μην ανοίγεις την πόρτα» στις 19:15 και στις 22:00

Αίθουσα 2

  • «Γκάρφιλντ: Γάτος με πέταλα» (μεταγλωττισμένο) στις 18:30
  • «Χωρίς Οξυγόνο» στις 21:00

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση