Λαμία: Έριξε δέντρα ο αέρας - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Μαΐου 2024 15:15 Λαμία: Έριξε δέντρα ο αέρας - ΒΙΝΤΕΟ

Έβαλε τα γάντια, πήρε το αλυσοπρίονο από το πορτμπακάζ και άρχισε να κόβει το πεσμένο δέντρο στον ποδηλατόδρομο.

Εκτός από τα τζάμια που «έβρεξε» στο κέντρο της πόλης το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευή, ο δυνατός αέρας έριξε και δυο δέντρα στον ποδηλατόδρομο. Το πρώτο έπεσε κοντά στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, στο "Τσαλτάκη" και το δεύτερο στον ποδηλατόδρομο της Λ. Ελευθερίας κοντά στο s/m "Μετρό".

Εκεί ο φακός του LamiaReport κατέγραψε τον Αντιδήμαρχο Λαμίεων Καθαριότητας και Πρασίνου, Κώστα Κερπινιώτη, να κόβει μόνος του με το αλυσοπρίονο το πεσμένο δέντρο, για να το απομακρύνει από τον ποδηλατόδρομο και έρθει στη συνέχεια η "αρπάγη" να το φορτώσει.

Το ρεπορτάζ λέει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες και γι αυτό έχει καταφέρει να κερδίσει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα την εκτίμηση και τον σεβασμό των εργαζόμενων στην Καθαριότητα και το Πράσινο.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση