Αναβάλλεται η Χοροεσπερίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Μαρτίου 2023 08:16 Αναβάλλεται η Χοροεσπερίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας

Για το Σάββατο, 11 Μαρτίου.

Δείτε την ανακοίνωση:

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στα θύματα της πρωτόγνωρης τραγωδίας των Τεμπών και τις οικογένειές τους, θεωρεί χρέος του να μεταφέρει την προγραμματισμένη χοροεσπερίδα του στο κέντρο«Εσπερίδες» το επόμενο Σάββατο 11 Μαρτίου 2023.

Μετά τους περιορισμούς της πανδημίας του κορωνοϊού ο κυνηγετικός κόσμος – και όχι μόνο – θα έχει έχει την ευκαιρία να διασκεδάσει σε μια από τις πιο επιτυχημένες και άρτια διοργανωμένες βραδιές που πάντα συνηθίζει να κλέβει τις εντυπώσεις.  

Η εκδήλωση έχει σκοπό να προσφέρει στιγμές αυθεντικής διασκέδασης υπό τους ήχους ζωντανής ορχήστρας, με πλήρες μενού, ποτά και αστείρευτο κέφι.

Στην ορχήστρα συμμετέχουν οι Σταύρος Τσαλάγκας, Φαίδρα Διαμάντη και Λάμπρος Παγιούλας.

Στο κλαρίνο ο Γιάννης Γκορίτσας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση