Λαμία: “ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ” - Εκδήλωση μνήμης της επετείου της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 09:02 Λαμία: “ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ” - Εκδήλωση μνήμης της επετείου της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023 στις 21:00, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Ο Σύλλογος Κυπρίων Φθιώτιδας, Φωκίδας, Ευρυτανίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας και το Δήμο Λαμιέων σας προσκαλούν στην εκδήλωση μνήμης της επετείου της τούρκικης εισβολής στην Κυπρο το 1974.



"Είναι χρέος όλων μας να ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο το 1974, κατοχής του 37% του νησιού μας,τις βαρβαρότητες και τις καθημερινές τους προκλήσεις.

Πρέπει να κρατάμε ενεργά τα δίχτυα του αντικατοχικού αγώνα και με καθημερινό,επίπονο,πεισματικό και ανυποχώρητο αγώνα , να προσπαθήσουμε να φέρουμε την ποθούμενη,δηλαδή την ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

Η παρουσία σας,τιμή μας."


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση